tirsdag den 29. januar 2013

Aftensmad

Hverdagen er nu så småt igang. Jeg skal skrive opgave og manden er på barsel. Vi er begge ved at finde ud af hvordan vores nye hverdage er og hvordan vi skal strukturere dem
Men én ting er helt som den altid har været. Der bliver lavet madplan!! Og vi gør det uge efter uge og en del af manden hverdag skal nu til at være at han skal stå for det ugentlige indkøb. Og det har fået mig til at indse hvor meget jeg har i hovedet som han jo af gode grunde ikke har en chance for at kende til.

Her er et udpluk af nogle af aftenmadsretterne den sidste uges tid
Lækre pandekager fra arla.dk. Find dem her
Det er første gang opskriften er afprøvet, men bestemt ikke sidste. Fantastisk når man finder opskrifter som alle kan spise uden at brokke sig (alt for meget)

En nem favorit herhjemme er denne ret. Brun et par kyllingebryster (eller et kalkunbryst). Læg baconskiver over, halvér grønne vindruer og læg over. Hæld æblejuice over og stil det i ovnen i ca 30-45 min. Hvis man er til sovs tager man det ud af ovnen og siger vindruerne fra juicen, hælder juicen i en gryde og jævner den. Vi plejer at spise rette med brune ris til. 

I går aftes skulle vi egentlig spise risengrød, det gør vi tit når manden er til træning. Men vi havde ingen grødris så istedet blev det til pandekager med sukker og syltetøj :) Nam nam. Storepigen troede ikke sine egne ører da hun hørte det og hendes første kommentar var: "orv så skal vi have søde sager til aftensmad" :)

Og sidst en iskaffe til en af de gode håndboldkampe :)

1 kommentar:

 1. Hej søde :)

  Synes du skal tjekke denne blog ud :) Hun laver nogle ret gode madopskrifter synes jeg :) Er ved at bolognes med grønsagsspegetti :)

  http://ulla-lullaby.blogspot.dk/

  Håber I alle har det godt :)

  Knus

  SvarSlet