søndag den 1. april 2012

Weekenden der gik

Weekenden kom og det dejlige forårsvejr forsvandt. Men på trods af koldere og mere blæsende vejr har vi haft en god weekend.
Den startede fredag med at tussen og jeg lavede påskeæg (spiselige -selvfølgelig.....) Det hyggede vi os vældig med og billeder af resultatet skal i ikke snydes for

Mor pensler med chokolade, tussen pynter
... og smager på pynten


Hendes meget fine påskehare med øre, øjne og knapper 

Det færdige resultat
Lørdag var det tid til den store og afsluttende gymnastikopvisning. Noget hun har set frem til siden opvisningen sidste år!
Og som det fremgår af billedet gik det rigtig godt :)
Efter opvisningen, som blev overværet af morfar,mormor, moster og far kørte vi hjem og spiste brunch/frokost.

En smule påskepynt er der også blevet produceret i det lille hjem... Selvom koncentrationen kun holder til meget lidt ad gangen. Men her er det færdige resultat: nogle meget farvestrålende påskekyllinger. Oprindeligt ifølge skabelonen skal "arme" og ben laves af ståltråd, men denne version med piberensere er langt mere børnevenlig :)


Denne weekend blev også den hvor tremmesengen blev samlet, der blev taget stilling til hvor babyens tøj skal ligge/hvor storepigens tøj skal flyttes hen.
Så idag har jeg fået kikket på en masse babytøj (og blevet helt nostalgisk), sorteret det og vasket det mest neutrale. Så hvis baby er en dreng bliver hans første tid ikke nødvendigvis i lyserød fra top til tå. Bliver det derimod endnu en lille pige er det nærmest bare at hælde resten af sækkens (lyserøde) indhold i en maskine og trykke start.
Sidst et billede af babymaven <3  
34+6 (det er så vildt!!!!)
Nu står den på en uges påskeferie for hele familien. Så det der trælse vejr de har truet med må rigtig gerne blive til forårsvejr i stedet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar